29. helmikuuta 2016

Lyhyet kuulumiset

Ajattelin kirjoittaa lyhyesti kuulumisia nyt kun olen ollut Suomessa jo kuukauden. Paljon on tullut kyselyitä siitä aionko jatkaa ratsuttajana, kenen hevosia ratsastan, mistä kaikki sisäänratsastettavat tupsahti ja aionko jäädä Suomeen. On ollut todella, todella ilahduttavaa saada niin paljon kyselyjä siitä miten menee ja mitkä on suunnitelmat. Ehkä se on tämä Suomen talven pimeys, mikä on kuitenkin hieman hillinnyt kirjoitusintoani.

Muutama sisäänratsasettava joiden kanssa aloitin jo hommia ja joista kerroin aiemmassa postauksessa, ovat tuttavan hevosia joista sovittiin jo vuosia sitten, että teen niistä ratsuja kun sen aika koittaa. Suomeen tultuani olin varautunut siihen, että oman alan hommia ei välttämättä olisi tarjolla heti ja suunnitellut täyttäväni päivät aamusta iltaan ratsastuksella - saadakseni taas tuntumaa ratsuhevosilla ratsastamiseen ja käyttääkseeni kaiken aikani rakaimman intohimoni parissa. Ensimmäiset viikot täyttyivätkin suunnitelmien mukaan ratsastuksesta, eri ihmisten omistuksessa olevilla hevosilla, monenlaisilla hevosilla. 

Kolme viikkoa sitten palasin kuitenkin täyspäiväisesti sorvin ääreen, töihin siis ja omalle alalle. Päivät kuluvat siis edelleen hevosten parissa ja niiden selässä. Kävi siis oikein hyvin. Nyt laukkahevosten sijasta meillä on talli täynnä laadukkaita estehevosia, sekä nuoria koulutuksessa olevia hevosia jotka oppivat innolla joka päivä. Hyvissä, siisteissä ja turvallisissa puitteissa ammattitaitosten ihmisten ja hyvinhoidettujen hevosten kanssa on ilo työskennellä. Minulle kuuluu siis hyvää ja lupaan kirjoitella toivomistanne aiheista, kunhan joku päivä pääsen vauhtiin.

3 kommenttia:

 1. Onko sulla omaa hevosta tällä hetkellä täällä Suomessa? Jos ei, niin aiotko hankkia? Oletko käynyt moikkaamassa Kanadaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole omaa hevosta tällä hetkellä ainakaan ja yritys on kova, etten omaa ostaisikaan :D Kanadaa kävin moikkaamassa :)

   Poista
  2. Ei ole omaa hevosta tällä hetkellä ainakaan ja yritys on kova, etten omaa ostaisikaan :D Kanadaa kävin moikkaamassa :)

   Poista