22. joulukuuta 2015

22.12.2015

Vastapainoksi viimekerrasta hieman lyhyempi postaus vuorossa. Olen lähes jokaisena päivänä ollut valmis töistä aamulla ennen kahdeksaa, joten olisi ollut aikaa kirjoittaa blogiakin. Jotenkin päivät tuntuu muuttuneen niin arkisiksi ja samaan aikaan lähtö lähestyy niin ripeästi joten ajatukset ovat olleet enimmäkseen tulevassa, kun lennot ovat varattuna jo kahden viikon päähän.

Haluaisin kiittää jokaista lukijaa, joka on vuoden aikana käynyt blogiani lukemassa, katsomassa tai kommentoimassa. Arvostan kovasti mielenkiintoanne blogia kohtaan. Nyt vuoden 2015 pikkuhiljaa lähestyessä loppuaan haluaisinkin kuulla, mikäli teillä on jotain toiveita koskien tulevia postauksia kohtaan. Ilomielin otan myös vastaan muita risuja ja ruusuja, kehitysideoita ja palautetta koskien koko blogia. 

Jäädessäni odottelemaan vastauksianne, haluan toivottaa jokaiselle hyvää ja rauhallista joulunodotusta ja joulunaikaa!14 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja tämä blogi on yksi lemppareistani! :) Unohdan välillä vaan kommentoida... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mielettoman kiva etta kayt lukemassa!

   Poista
 2. Alusta asti on tullut tätä sun blogia seurattua ja oon tykännyt ihan mielettömästi lukee sun juttuja austraaliasta, Laukkatalleista kun ei ihan päivittäin kuule omakohtaisia kokemuksia. Toivottavasti saa jatkossakin lukee sun juttuja sieltä maailmalta!

  T: Tea (hhpk10B)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onpas kiva kuulla sinusta! Taidankin laittaa sulle heti viestia, olisi kiva kuulla mita sinullekin kuuluu nykyaan!

   Poista
 3. Miten vietät joulua? Miksei päässä ole kypärää tonttulakin sijaan? Eikö kuulu siellä ratsastuskulttuuriin? En tarkoita nillittää, vaan ihan mielenkiinnosta kysyn. :D Suomessa kypärätön ratsastaja näyttää aina niin alastomalta.

  VastaaPoista
 4. Vietan joulua poikaystavani kanssa, menemme paikallisen perheen luokse juhlimaan ja syomaan 25. paiva. Toissa olen toki myos joulun yli. Kyparattomyys rannalla liittyy lahinna siihen, etta suurin osa ratsastiksesta tapahtuu vedessa ja hevosen kanssa uiden. Veteen tippuessa paan lyomisen riski on lahes olematon ja kyparat menisi erittain helposti pilallekin vedessa. Laukkahevosilla ratsastaessa kaytamme joka kerta kyparan lisaksi turvaliivia. Ratsupiireissa kyparaa kaytetaan taalla hyvin. Paikallisilla karjatiloilla hevosia kaytetaan paljon karjan siirtelyyn, heidan kyparankaytostaan en osaa sanoa. Mielestani on hyva, etta suomessa kyparan kayttoa pidetaan hyvin tarkeana.

  VastaaPoista
 5. Australialaisen perheen joulunvietosta olisi hauska kuulla! Onko joulu siellä yhtä iso show kuin USAssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otanpas kameran mukaan kekkereihin ja yritan jalkikateen rustailla siita miten joulunvietto sujui! Kylla se taitaa taallakin olla halutuin vapaapaiva vuodessa, mutta mita olen ihmisten joulunviettosuunnitelmia jysellyt niin suurinosa syo vain illallista perheen kesken. Toki lahjojakin ostellaan jonkun verran. Meilla vissiin aika isot tsembalot tulossa! Lupaan palata aiheeseen :)

   Poista
 6. Ihan mielettömiä kuvia! Blogisi on ehdottomasti top3-suosikeissani, jatka siis kirjoittamista omalla tyylilläsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etta on kelvannut tallaisenaankin! Saa nahda kayko aiheet vahiin, kun palaa Suomeen (valiaikaisesti tai pysyvasti). Jos myohemmin kuitenkin tulee mieleen jotain vinkkeja tai toiveita, otetaan ne kaikki avosylein vastaan :)

   Poista
 7. Tähän joko vuosi on hurahtanut! Olen tykännyt blogistasi paljon. Se ei mielestäni ole saman tyylinen kuin monet muut ja nimenomaan siis hyvällä tavalla. Miten aiot jatkaa hevos harrastusta takaisin Suomessa? Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta! Aika lentää... Kiitos positiivisesta palautteesta :) Hevostelu jatkuu Suomessa varmasti, mutta vielä en tarkasti tiedä millaisissa kuvioissa!

   Poista
 8. Sun blogi kuuluu myös mun suosikkeihin, elämä Australiassa ja työskentely laukkahevosten parissa kiinnostaisi itseänikin, jos elämäntilanne moisen sallisi. Sun blogipäivitykset on olleet aiheiltaan kiinnostavia ja kuvia on toki ihana katsella myös! Toivottavasti aiheet ei ihan loppuisi kesken Suomenmaallakaan, jännityksellä jään odottamaan. :) Ja hyvää joulua sinne toiselle puolelle palloa!

  t. Anna (HHyo08)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan valtavasti :) Jos vielä joskus elämäntilanne sallii, niin rohkeasti reissuun vaan. Kokemuksena erittäin opettavainen ja mielenkiintoinen. Yritän pysyä linjoilla vielä sittenkin, kun Suomeen pääsen. Joulut ja uudenvuodenaatot jo menikin, mutta hyvää aluillaan olevaa vuotta sinulle! :)

   Poista