16. syyskuuta 2015

Äkkilähtö Australiaan?

Meidän toinen työntekijä lopetti yllättäen, joten viimeisimmät päivät ovat olleet todella hektistä. Hakusessa on nyt uusi työntekijä hänen tilalleen, joten jos jotakuta kiinnostaa lyhyellä varoitusajalla lähtö Suomesta tänne tekemään hevoshommia niin minulle pikaisesti sähköpostia (salome.kallio@live.fi) tai viestiä facebookissa (https://m.facebook.com/salome.kallio.7?_rdr)

Tärkeimmät ominaisuudet on hyvä asennoituminen työntekoa kohtaan, yritteliäisyys, positiivisuus ja hyvät hevosmiestaidot. Olisi hyvä jos pystyisi ratsastamaan edes joitain hevosia. Hevoset ovat kaikki 1-5 vuotiaita täysiverisiä, joten tärkeintä ratsastuksen kannalta on tasapaino, rohkeus ja halu oppia.

Viimeisiin päiviini on kuulunut 10 hevosen päivittäisen ratsastamisen lisäksi rutkasti tallitöitä ja paljon aurinkoa. Breikkerit tuli laidunlomalta takaisin talliin ja meidän kaksivuotiaista kaksi menee trialeihin jo maanantaina viimeisten kiitolaukkojen sujuttua erinomaisesti.2 kommenttia:

  1. Voi vitsit miten hienoa olisi lähteä! Harmi kun tämän vuoden puolella ei oikein taida kyllä olla mahdollisuutta. :( Liityin lukijaksi sun blogiin, tosi mielenkiintoista! :)

    VastaaPoista
  2. voi itku jos en olis töissä eikä ois tota koiraa tai poneja niin mä jo niiiin kirjoittaisin sulle viestiä!!! :D

    VastaaPoista