24. toukokuuta 2015

Muutto maalle

Ensimmäinen viikko uudessa työpaikassa on nyt takana. Samalla viikolla on myös käyty katsastamassa niin Australialainen lääkäriasema, kuin sairaalakin. Hyvissä voimissa kuitenkin ollaan ja nyt sellaisella lääkekuurilla, että heikompia hirvittää...Työviikko puolikuntoisuudesta huolimatta on sujunut oikein mukavasti. Edellisellä valmentajalla jolla olin töissä oli lähinnä kisakuntoisia tai hyvin lähellä sitä olevia hevosia treenissä. Täällä uudessa paikassa valtaosa hevosista on 1,5 vuotiaita hevosia sisäänratsastettava tai nuoria hevosia tekemässä pohjakuntotyöskentelyä. Alkuviikosta hevosia oli 17 ja nyt niitä on 29 joista kymmenellä ei ikinä ole ollut varusteita päällä saatika ratsastajaa kyydissä. Ensi viikosta vilinää siis riittää.


Se mikä tuntuu luksukselta, on töiden alkaminen vasta 6:30 aamuisin, eli ainakin hetkeksi herääminen 2:30 kuutena päivänä viikossa on historiaa.. Asumisen suhteen olin jo päässyt tottumaan melkoiseen luksukseen ennen tänne muuttoa. Nyt asuntona on tavarakontti josta on tehty asunto. Kylmä vesi tulee kyllä keittiöön ja sähköt toimii, mutta suihku ja vessa on toisessa rakennuksessa lämmittämättömissä tiloissa. Yhdestä ikkunasta puuttui ensialkuun lasi ja huoneilmakin oli siis samoissa lukemissa kun ulkoilma, mikä öisin tarkoittaa näin syksyisin helposti alle 10 asteen lukemia ja alas päin mennään talvea kohden. Ensimmäisiä asioita mitä asunnolle tehtiin olikin ikkunan tukkiminen ja sähkökäyttöisen öljypatterin hankkiminen. Minä itse olen ollut niin innoissani maalle muuttamisesta ja kaikista eläimistä ympärillä, että otin asumisjärjestelyn ainoastaan hauskana kokemuksena.

Kylmyyden lisäksi puuttuvasta ikkunasta ryömi tälläisiä sisälle...Ensi kerralla sitten vähän enemmän töistä ja muusta!

2 kommenttia:

 1. Herranjumala, miten sä selviit tollasten hämppyjen kanssa.... :D
  Hirmu mielenkiintonen blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D oon kokoaika sanonut, että en mä niitä hämähäkkejä pelkää. Mut kun toi oli ilmestynyt ilman ennakkovaroitusta katon rajaan kykkimään niin kyllä mä säikähdin kun sen ensin näin :D pari päivää kyttäsin sitä samaa kohtaa missä toi oli, mut nyt alan olla toipunuy järkytyksestä. Ja toi ei vissiin edes ole iso vielä näiden mittakaavassa!

   Poista