23. maaliskuuta 2015

23.3.2015

Toissa viikonloppuna meidän tallin paras hevonen voitti lähdön kotiradalla Ascotissa. Viime viikon töissä pomo tuntuikin olevan kokoajan oiken super-hyvällä tuulella, mikä ei tietenkään ole ihme kun menestyksen lisäksi taskuun jäi siivu reilun 60 tuhannen dollarin voittorahastakin. Meidän hevosenhoitajienkin Tiistai-aamua piristi motivaatiokirjekuoret - moista harvemmin tapahtuu kotimaassa ratsu-urheilussa, kun palkintorahat edes voittajalla harvemmin kattaa yhden kisareissun kustannuksia. No, viime viikko menikin oikein hyvällä työmotivaatiolla ja hymyssä suin. Aamut on välillä hieman kylmempiä ja muutamana päivänä kolmen aikaan töihin lähtiessä olenkin vetänyt pitkät housut ja pitkähihaisen paidan päälle, iltapäivisin edelleen lämpötila tuntuu ennemmin liian kuumalta työskentelyyn.

Täkäläinen paskankeruuväline. Meillä ei ole tallilla talikoita lainkaan, vaan tällä ravistellaan kikkareet hiekan seasta.

Ratsastusrintamalle ei mitään uutta. Bubble on ollut nyt pääradalla työskentelemässä, joten mulla on ollut ratsuna nyt Hulda. Ratatyöskentelyyn vaadittavan lisenssinkin voin todennäköisesti tällä suorittaa. 

Meidän tietopankki Jessika vasemmalla. Taitaa juuri olla viipottamassa ohi.

Edessä Sonja ja Stenley. Kävin ostamassa punaiset puutarhahanskat lähikaupasta.
 Pakko taas hehkuttaa uusia löytöjä ruokapuolella. Lähikaupasta löytyi kilo kengurun jauhelihaa 7,49 dollarin hintaan ja pitihän se ottaa mukaan. Terveellistä, edullista ja rasvaa tässä on vain muutama prosentti. Lyhyellä googlettelulla valmistamisesta sanottiin, että rasvaa tulee lisätä ja kypsennysaste mielummin hieman matala, kuin ylikypsä. Ostin kylkeen sitten pienen paketin maustettua tuorejuustoa ja tuoretta basilikaa. Kaapista vielä tilkka rypsiöljyä, sipuli ja kaksi kananmunaa - pyöräytys lihapulliksi ja uuniin.


Kenguru tulee jatkossakin löytymään ruokalistalta!

1 banaani - 2 munaa blenderistä kookosöljytylle pannulle ja mustikoita valmiiden lettujen kylkeen. Taivaallista ja näistä saa halutessaan yhtä ohuita kun normaaliletuista.


2 kommenttia:

  1. Sun blogia on aina niin kiva lukea! Kirjoitat niin kivasti ja selkeästi. On varmaan hienoa olla siellä. Mäkin haluun... Oon aina tykännyt laukkahevosista.

    VastaaPoista
  2. Tuo harjoitusrata näyttää tosi pehmeältä ja upottavalta. Toista kuin suomen kivituhkat. Miltä pohjat siellä tuntuu ja onko niissä paljonkin eroja täkäläisiin?

    VastaaPoista