4. helmikuuta 2015

Pikaiset terkut Hongkongista!

Hevosista vasta haaveillen, ihan muutamilla lauseilla matkan sujumisesta tähän asti. Ensimmäinen lento Helsingin kentältä lähti eilen aamulla 8.15 kohti Amsterdamia.

Nyt matkasta takana puolet ja takana myös aika monta valvottua tuntia... Nukkuminen ei jännittämisestä johtuen onnistunut lainkaan reissua edeltävänä yönä. Hirveän helppoa ja mukavaahan tämä lentäminen on vaikken ikinä yhtä pitkiä lentoja olekaan tehnyt. Jopa mun ruokahalussa mitattuna ruokaa sai todellakin tarpeeksi usein ja paljon äskeisellä 11 tunnin lennolla. Hongkongin kenttä, jossa nyt istuskelen, on todella rauhallinen ja kun ulkona on niin valoisaa niin tuntuu ihan aamulta, mikä täällä juuri nyt onkin yhtälailla kun lopullisessa määränpäässänikin.

Ainoat ulkomaanreissut mitä viimeiseen kymmeneen vuoteen olen tehnyt, olen tehnyt aivan yhtä hevosen hajuisissa merkeissä kun mitä nyt myös olisi tarkoitus. Tällä kertaa hieman pidemmälle ja myös lämpötila on hieman erilainen kun mitä se Suomessa oli lähtiessäni sieltä. Britanniassa kun ratsastelin t-paita päällä helmikuussa aurinkoisella ilmalla +10 asteessa, huvitti se paikallisia ja lähinnä hurjistutti siellä hevostensa kanssa treenaamassa olevia ausseja. Tällä hetkellä Perthissä säätiedon mukaan näkyy olevan ihanan inhimillinen +23 astetta, mutta veikkaan että tämän skandinaavinahan, joka ei yli vuoteen pahemmin aurinkoa ole nähnyt, joutuu varmaan suosiolla nöyrtymään Australian auringon alla pukemaan pidempää hihaa jos ei halua heti polttaa hipiäänsä.

Lento Amsterdamista Hongkongiin lähti tunnin myöhemmin, kuin sen alunalkaen piti. Omalta osaltani se mukavasti tasasi hieman vaihtojen pituuksia. Muutaman tunnin olen kerennyt täällä jo istuskelemaan ja viisi tuntia seuraavaan lentoon, jolla pääsenkin perille ja Australian tullia ihmettelemään. Ja koska seuraavallakin 7 tunnin lennolla on tarjolla ruokaa, olen aivan varma että teen oloni mukavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti