14. tammikuuta 2015

Yleisön pyynnöstä

Mahdollisesti lähitulevaisuuden suunnitelmistanikin johtuen, ovat ystäväni ja sukulaiset toivoneet minulta blogia lähiaikoina yhä useammin. Syteen tai saveen, olen päättänyt yrittää parhaani ja kokeilla miten homma lähtee rullaamaan, vai lähteekö laisinkaan...

Aihepiiri tulee pääosin rakentumaan todennäköisesti suurimman intohimoni, hevosurheilun ja kaiken siihen liittyvän, ympärille. Tulevasta lukijakunnasta ja lukijoiden toiveista riippuen, tulen kertomaan myös enemmän tai vähemmän myös muilta osin arjestani ja sen käänteistä Australiassa. Ja jos oikein innostun, ehkä omistan muutamia rivejä myös muille harrastuksilleni ja mielenkiinnon kohteilleni. Tarkoituksena olisi yrittää pitää teitä ajan tasalla näin alkuun ainakin viikko-, tai kuukausitasolla. Koska minulla on uskomattoman hyvä kyky muodostaa arjestani todella aktiivista ja ehkä hieman hektistäkin, kirjoittamisesta koskaan tuskin tuleekaan päivittäistä, mutta harva minun juttujani niin usein jaksaisi lukeakaan.

Tällä hetkellä vielä arki pyörii tiukasti työn ja harrastamisen ympärillä ja vielä on monta asiaa hoidettavana, ennen kun 4. helmikuuta aamulla kone lähtee Helsinki-Vantaan lentokentältä ja olisi tarkoitus selvitä yhteensä 36 tuntia kestävästä matkasta Amsterdamin ja Hongkongin kautta Länsi-Australian Perthiin. Kun sitten joskus matkan jälkeen perille saavun, alkaa työt hyvin pian täysipäiväisesti hevosten parissa. Päätös lähdöstäni on kypsynyt hitaasti jo kauan ja nyt olen tullut tulokseen, että parempi käydä kokeilemassa kun jäädä arvelemaan enää useammaksi vuodeksi. Haaveiden toteuttaminen on tässäkin tapauksessa vaatinut luopumaan monistakin asioista. Suomeen jää perheeni lisäksi paljon läheisiä ja tärkeitä ihmisiä ja tiedän jo valmiiksi että tulen ikävöimään heitä valtavasti. Sen lisäksi joudun jättämään viihtyisän ja hyvän työpaikkani täällä, sekä myynyt kauniin ja näppärän nelivuotiaan tammani, jolle onneksi löysin parhaan mahdollisen kodin, ja jonka kehityksestä uskon pääseväni pallon toiselta puoleltakin kuulemaan säännöllisesti.

Minkä voin luvata jo nyt, tulee kamerani työllistymään pian hyvin paljon enemmän kun mihin se on tottunut, jotta voin varmasti lähetellä kaikille tarpeeksi kuvia!

2 kommenttia:

  1. Hyvä Salomee!!!! Niin sitä pitää!!! Unelmat on tehty toteutettaviksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En malttaisi odottaa ;D Toivottavasti en joudu heti tulemaan maitojunalla takaisin!

      Poista